tandvleesontsteking

Op welke manieren kun je een tandvleesontsteking aanpakken?

Een tandvleesontsteking of gingivitis wordt veroorzaakt door anaerobe bacteriën. Deze vestigen zich doorgaans graag op drogere, zuurstofarme plekken in de mond waar net even wat viezigheid is achtergebleven. Zelfs als je je tanden altijd goed poetst kun je nog wel eens de pech hebben dat je een ontsteking krijgt. Het is daarbij wel zaak dat je deze zo snel mogelijk aanpakt om erger te voorkomen.

 

Veel te koop dus keuze genoeg

Het is niet zo moeilijk om een middel te vinden waarmee je een tandvleesontsteking tegen kunt gaan. Er zijn tal van producten te koop waarmee je dit kunt doen maar het is wel zaak dat je iets kiest dat bij je past en dat voor jou handig is om te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor mondwater of tandgel die speciaal ontwikkeld zijn om tandvleesontsteking tegen te gaan.

 

Kies voor een product dat jou handig lijkt in het gebruik

Lijkt een dergelijk middel je wel wat maar vind je het aanbrengen nog moeilijk? Kijk dan eens rond naar speciale hulpmiddelen zodat ook jij de strijd tegen de bacteriën of een effectieve en voor jou eenvoudige manier kunt aangaan. Er zijn veel middelen hiervoor te koop zodat de kans aanzienlijk is dat jij iets vindt waarmee je goed uit de voeten kunt.

 

Spoelen is geschikt bij tal van mondklachten

Met een goed mondwater kun je je mond lekker schoon en fris spoelen, ook na het tandenpoetsen. Er zijn dan ook niet voor niets veel mensen die dit doen. Heb je nu ook last van bepaalde mondproblemen zoals ontstoken tandvlees, gevoelig tandvlees of tanden, een droge mond of een slechte adem? Ook dan mondwater uitkomst bieden. Kijk eens goed rond wat er allemaal te koop is zodat je een product kiest dat bij jou past en dat helpt bij je kwaal of kwalen.

 

De PerioTherapy Kit helpt je snel van de problemen af

Met het mondwater dat je in de PerioTherapy Gezond Tandvlees Kit vindt, kun je diverse mondproblemen goed aanpakken. Daarnaast zit er nog een speciale gel in waarmee je de ontsteking goed aanpakt en die direct verlichting en verzachting geeft. Het mondwater heeft als bijzonder belangrijk bestanddeel CPC. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat je de anaerobe bacteriën die de ontsteking veroorzaken, vrijwel direct doodt en neutraliseert. Zo krijgen ze geen enkele kans meer om zich af te zetten, laat staan voort te planten en ben jij snel van je tandvleesprobleem af.

 

Voorkomen en genezen mogelijk

Voor veel mondverzorgingsproducten, dus ook voor deze in het pakket, geldt dat je ze na het genezen van de aandoening, het beste nog gewoon regelmatig kunt gebruiken. Zo voorkom je dat zich nieuwe bacteriën nestelen en houd je tevens je algehele mondgezondheid goed op peil. De producten uit het pakket zijn er dan ook voor ontwikkeld dat je ze preventief kunt inzetten. En voorkomen is uiteindelijk nog altijd beter dan genezen.

Scroll naar boven